> Faqja pare >Archive for the ‘Astrologjia maja’ Category

Horoskopi maja

majaHOROSKOPI I CIVILIZIMIT TË LASHTË MAJA

Si njohës te mëdhenj te disiplinës astrologjike, Majat arritën te përpunojnë një horoskop te tyre, e cila përfshin 13 shenja qe u korrespondojnë po aq kafshëve.
Qytetërimi Maja, siç është e ditur, është zhvilluar ne Amerikën qendrore, ne një territor që përfshin një pjesë të Meksikës, te Belizës, te Guatemalës dhe te Hondurasit.
Qytetërimi i tyre vjen qe 2000 p.k., kur filluan formimet e para të qytetërimit. Rreth viteve 300 p.k. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Shenjat e horoskopit maja dhe dashuria

mayan.

TZOOTZ – Lakuriqi i Natës ( 26 korrik – 22 gusht )
Ne dashuri Lakuriqi i nates kalon neper faza te ndryshme; ai eshte protektiv, rojtar i shtepise, dhe drejtues i mire i shtepise. Por ndonjehere ata qe i perkasin kesaj shenje kane nevoje per vetmi per te ruajtur pavaresine e tyre. Ata duan te jene te barabarte me partnerin dhe te kene miqte dhe jeten e tyre me te cilen te jene te lidhur. Keta njerez Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook