> Faqja pare >Archive for the ‘Botoni librin tuaj’ Category

Shtëpia botuese AstroN

astron

 

 

 

 

 

                                          Jeni shkrimtar, poet, përkthyer apo studiues dhe nuk keni mundësi financiare të botoni librin tuaj me shumë kopje? Shtëpitë e mëdha botuese nuk pranojnë botime pa 500 kopje minimumi. Ne ju ofrojmë mundësinë ta botoni atë me pak kopje. Fillimisht ju mund të botoni librin tuaj deri në 10 kopje, më vonë mund të porosisni edhe të tjerë, sipas mundësive financiare. Libri do të jetë gati për rreth 1 deri ne 2 muaj. Nuk duhet të bëni parapagesë, por pagesa bëhet pasi të merrni kopjet në dorë. 

Një libër, ta zëmë, me deri 100 faqe kushton 1000 lekë (të reja), pra për 10 kopje ju duhet të paguani rreth 10 000 lekë (të reja). Librat me ngjyra kushtojnë më shumë. Për më tepër na shkruani në adresën astroniko1@gmail.com

Ju faleminderit AstroN

libra

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook