> Faqja pare >Archive for the ‘Shtëpitë zodiakale’ Category

Shtëpitë zodiakale

coursprives4Dymbëdhjetë shtepitë e horoskopit përfaqësojnë 12 fushat kryesore të jetës. Secila shtëpi është në analogji me një shenjë zodiakale dhe me planetin sundues të saj. Megjithatë, ndryshe nga shenjat që ndahen në mënyrë të barbartë me nga 30 gradë në rrethin zodiakal, gradët e shtëpive mund të ndryshojnë krejtësisht nga njëra-tjetra, për shkak të formës së Tokës. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Akset dhe shtëpitë

 

house6-40q

Do të vemë re që nëse një temë paraqet një zhvillim (vlerësim) të një sektori, është thuajse gjithmonë në dëm të sektorit të kundërt. Pra, një grumbull planetësh në shtëpinë VII përballë shtëpisë I boshe do të tregojë që i linduri varet (ndikohet) krejtësisht nga të tjerët, nga shoqëria, nga partnerët dhe ortakët, duke harruar vetveten plotësisht, duke sakrifikuar personalitetin e tij me qëllimin për t’u integruar. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Shenjat në shtëpinë e pestë

LuaniSeks, Dashuri dhe Rock and Roll
Shtepia e Diellit dhe e Luanit

Nese doni te dini se cili eshte stili apo menyra juaj e sjelljes ne dashuri, seks, takime dhe aktivitete kenaqesie ne jete atehere duhet te shikoni pozicionin e shtepise se peste ne harten tuaj qiellore. Shenja ne piken ku nis shtepia e peste do t’ju tregoje çdo gje qe duhet te dini ne lidhje me dashurine dhe menyren se si e shijoni lojen e takimeve. Kjo eshte shtepia ku ju bini ne dashuri dhe jepni dashuri. Aty ju shprehni dashurine tuaj ne menyre seksuale apo ne menyra te tjera krijuese – si per shembull duke lindur femije. Cila shenje eshte ne piken e shtepise suaj se 5-te? Lexoni me shume per te zbuluar se çfare do te thote kjo per dashurine dhe jeten seksuale… Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook