> Faqja pare >Archive for the ‘HOROSKOPI’ Category

Çfarë është horoskopi

horoskop

Fjala Horoskop vjen nga fjalët greke “hora” = orë dhe “skopos” = vëzhgoj, pra në kuptimin “vëzhgoj (shqyrtoj) orën e lindjes”. Horoskopi më i lashtë i ruajtur deri më sot daton nga viti 410 para erës sonë. Në shekullin e shtatë para erës sonë, babilonasit e lashtë ndanë një sistem të plotë të astrologjisë, një kalendar bindës. Dhe që nga ajo kohë astrologjia u përhap dhe u bë më e njohur. Horoskopi quhet ndryshe “Harta qiellore e lindjes” Vazhdo…

  • Twitter
  • Facebook

Shenjat e horoskopit

zodiak  Karakteristikat e shenjave

 

DASHI
Dashi është guximtar. Atij nuk i pëlqejnë rrugët e tërthorta, por i turret qëllimit drejtëpërsëdrejti. Atë qe ka për ta thënë e thotë hapur, qartë, pa lënë shteg për keqkuptim. Ai është shumë i ndërgjegjshem, i zellshem, ambicioz dhe i përkushtuar më tepër nga praktika, sesa nga teoria. Tek ai zotëron ndjenja e fuqishme e të qënit si qendra e universit, prandaj dhe marrëdhëniet e tij njerëzore, shpesh herë, shfaqen problematike. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Sekretet e Horoskopit

Sekretet e Horoskopit ne emisionin “Enigma” (klikoni mbi link jo mbi figure)

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook