> Faqja pare >Archive for the ‘Horoskopi dashurisë’ Category

Shenjat në dashuri

zemra
Dashi dhe dashuria

Në lojën e dashurisë të lindurit nën shenjën e Dashit janë gjithë zjarr, por dinë të jenë edhe romantikë me partnerin. Në dashuri godasin lehtë sidomos në moshë të pjekur. Disa prej tyre janë besnikë kur martohen dhe janë për familje të madhe, për të tjerë dashuria është një problem i dorës së dytë. Në lidhjet personale ata janë të sinqertë, të drejtëpërdrejtë, janë miq bujarë dhe entuziastë. Kanë dëshira të forta seksuale Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Kur mund ta gjeni dashurinë

Horoskopet e Romancës

kujtime-te-se-kaluares

Vazhdimisht njerëzit na bëjnë me dëshpërim të njëjtën pyetje:
• Kur do të më vijë dashuria?
• Ku do ta gjej dashurinë?
Këtu do të gjeni disa metoda shumë të thjeshta dhe të drejtëpërdrejta që ju japin mundësinë të zbuloni se kur mund të jenë periudhat që dashuria të vijë tek ju! Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

12 Mësimet e Dashurisë

lovers

 

12 Mësimet e Dashurisë që çdo shenjë ka për t’ia mësuar të tjerëve, dhe atë që ka për t’ia mësuar vetes:

 

Dashi; foshnja: “Unë jam” = T’ju mësojë se dashuria është pafajësi dhe të mësojë se dashuria është besim.
Demi; bebi;Unë kam” = T’ju mesojë se dashuria është durim dhe te mësojë se dashuria është falje. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Shenjat në shtëpinë e pestë

LuaniSeks, Dashuri dhe Rock and Roll
Shtepia e Diellit dhe e Luanit

Nese doni te dini se cili eshte stili apo menyra juaj e sjelljes ne dashuri, seks, takime dhe aktivitete kenaqesie ne jete atehere duhet te shikoni pozicionin e shtepise se peste ne harten tuaj qiellore. Shenja ne piken ku nis shtepia e peste do t’ju tregoje çdo gje qe duhet te dini ne lidhje me dashurine dhe menyren se si e shijoni lojen e takimeve. Kjo eshte shtepia ku ju bini ne dashuri dhe jepni dashuri. Aty ju shprehni dashurine tuaj ne menyre seksuale apo ne menyra te tjera krijuese – si per shembull duke lindur femije. Cila shenje eshte ne piken e shtepise suaj se 5-te? Lexoni me shume per te zbuluar se çfare do te thote kjo per dashurine dhe jeten seksuale… Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook