> Faqja pare >Archive for the ‘Horoskopi vjetor’ Category

Horoskopi i vitit 2017

TENDENCAT E VITIT 2017 SIPAS TRANZITEVE PLANETARE (per te gjitha shenjat)

DASHI  2017f118

Planeti Uran vazhdon të jetë në shenjën tuaj. Ndikimet më të fuqishme të këtij planeti do t’i ndjejnë të lindurit e dhjetëditshit të tretë të shenjës së Dashit. Këtë vit ka mundësi të zbuloni “një person të ri” brenda jush gjatë këtij tranziti. Mund të kaloni një ndryshim të rëndësishëm të personalitetit dhe të bëheni më të lirë se më përpara. Kjo sigurisht që do të thotë që disa nga lidhjet tuaja do të përfundojnë ndërsa të tjera do të fillojnë. Ndryshimet në karrierë dhe një fillim i ri në jetën tuaj janë shumë të mundshëm. Është shumë e rëndësishme të përshtateni me këtë energji sesa të dilni kundër saj. Përndryshe, do të mund të kaloni ngjarje të ndryshme fatkeqe. Ju shtohet dëshira për të bërë gjëra të pazakonshme.

Për të lindurit e dhjetëditshit të tretë Saturni do të bëjë që të vlerësoheni shumë për punën e madhe që keni bërë. Si pasojë, mund të jepet mundësia të ngriheni në detyrë, një rritje rroge, apo përparime në pozitën tuaj sociale në njëfarë mënyre. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Shpjegimi i shenjave

Shpjegimi i te ashtuquajtures shenja e 13te, Krishtlindja dhe tendencat e vitit 2017

(klikoni mbi titullin e youtube qe te hapet videoja)

efemeridet2017

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook