> Faqja pare >Archive for the ‘METODA PARASHIKIMI’ Category

Metoda të ndryshme parashikimi

1. ASTROLOGJIA

Astrologjia bazohet me parimin “si lart ashtu edhe poshte”. Levizjet e Diellit, Henes dhe planeteve lidhen me ngjarjet ne toke dhe me tiparet e personalitetit. Astrologet nuk mendojne zakonisht se levizjet e planeteve bejne qe ne te jemi ne, apo se na shtyjne te kryejme veprime te caktuara. Shume astrologe mendojne ne menyre me sinkronike; ka dicka qe na lidh me kozmosin, por qe eshte jashte mbreterise se shkakut dhe efektit. Kjo eshte ne te njejten linje me pikepamjen e Karl G. Jung, Vazhdo…

Tags:

 • Twitter
 • Facebook

Domethënia e lemzës dhe oreve fikse

Çfarë kuptimi ka nëse ju nget lemza në orë të ndryshme të ditës:

MarilynMonroeClock

06 – 06:30 = do të bëhet ajo që ti mendon.

06:30 – 07 = do të krijosh një lidhje të bukur.

7 – 7:30 = do të marrësh një lajm të gëzuar.

7:30 – 8 = një miku yt të dashuron. Vazhdo…

Tags: , ,

 • Twitter
 • Facebook

Si të realizoni një dëshirë

 
LOJE DESHIRASH
Mos lexoni asnje rresht perpara, nese doni qe loja te funksionoje, por merrini pikat me radhe!
 
1. Shkruaj numrat nga 1 deri ne 11 ne nje kolone (nga lart poshte).
2. Perkrah numrave 1 dhe 2, shkruaj 2 numra te tjere domethenes per ty.
3. Perkrah numrit 3 dhe 7, shkruaj nga nje emer te personave qe te interesojne.
4. Perkrah numrave 4, 5 dhe 6 shkruaj tani emrat e personave çfaredoqofshin ata (mik, familjar, kusheri…)
5. Tek numrat 8, 9, 10 dhe 11 shkruaj nga nje titull kenge per secilin, qe kane domethenie per ty.
6. Me ne fund, shpreh nje deshire dhe shiko perfundimin me poshte!
tatoo
 
REZULTATI :
1.Ti duhet t’ia thuash kete loje kaq personave sa tregon numri perkrah numrit 2 nese doni qe deshira juaj te plotesohet.
2. Personi qe ke vendosur te numri 3 eshte ai qe ti dashuron.
3. Personi qe ke vendosur te numri 7 eshte dikush qe ti e vlereson shume por me te cilin nuk te ecen shume.
4. Personi qe ti e ke vendosur te numri 4 eshte dikush qe ti i kushton shume vemendje apo respekt.
5. Personi qe ti e ke vendosur prane numrit 5 eshte ai qe te njeh me mire.
6. Personi qe ti e ke vendosur te numri 6 eshte ai qe te sjell me shume fat.
7. Kenga e vendosur prane numrit 8 lidhet me shume me personin qe ti ke vendosur perkrah numrit 3.
8. Kenga perkrah numrit 9 lidhet me shume me personin perkrah numrit 7.
9. Kenga te numri 10 eshte ajo qe te vjen me shume ne mendje e ka shume rendesi per ty.
10. Kenga te numri 11 eshte ajo qe zbulon ndjenjat tuaja ne lidhje me jeten.
 
JU UROJME FAT!

Tags:

 • Twitter
 • Facebook

Zaret e dashurisë

zaretLoja e hedhjes së zareve

Tani mund të parashikoni të ardhmen nëpërmjet zareve. Grekët ishin të parët që përdorën zaret për të parashikuar fushën sentimentale. Provoni edhe ju të hidhni zarin për të parë se çfarë ju rezervon jeta sentimentale në javët në vijim, qofshi çift ose jo. Ajo që duhet është vetëm një zar. Numri që do të bjerë do të tregojë për të ardhmen e afërt.

Numri 1 – Fati nuk është në anën tënde. Duhet të mbështetesh vetëm tek vetja për të përmirësuar marrëdhëniet e tua sentimentale dhe për të njohur dashurinë e madhe. Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Simbolika e luleve

 

lule-deleA e njihni gjuhën e luleve?

 

Secila lule është simbol i një ndjenje apo i një cilësie. Ja lista e këtyre simboleve:

 

Aguliçe – dashuria e parë

Anemonë (Luletaçe) – durim, këmbëngulje

Barabaroza – thjeshtësi

Fushsia – bindje

Gjeorgjina – mirënjohje Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Parashikimi me domino

domino

1. Shtrihen pllakëzat me fytyrë të kthyer poshtë para personit që do t’ia parashikoni fatin.
I thuani atij që t’i përziejë ato me dorën e majtë (me kujdes që të mos kthehen në fytyrë). Le ta zgjedh një pllakë, të cilën do t’ia interpretoni sipas udhëzimeve tona.

2. Pllakën e lexuar duhet ta ktheni në mesin e të tjerave. Personi, të cilit ia zbuloni sekretin e fatit, prap i përzien dominot dhe prap e tërheq njërën, Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Kuptimi i shkronjave

nature2

Domethënia e inicialeve të emrit tuaj

Çdo shkronjë e emrit ndikon me karakteristikat e saj mbi ty, por vendi i tyre ka rëndësinë e vet. Më të rëndësishme janë shkronja e parë e emrit, e cila tregon diçka për karakterin tënd, veçanërisht për mënyrën se si i përballon ti rastet dhe pengesat. Ndërsa shkronja e fundit e emrit tregon aftësinë por dhe qëndrimin që mban ndaj projekteve që ke nisur. Një tjetër shkronjë speciale është zanorja e parë e  emrit, e cila tregon diçka nga brendësia jote. Tregon një gjë të cilën ti nuk e shfaq lehtë në mjedisin e jashtëm dhe të cilën e dinë vetëm njerëzit më të afërt me ty. Vazhdo…

 • Twitter
 • Facebook

A është ditë fati kjo?

LOJA E DITËS ME FAT

nature.

 

 

 

 

 

 

Për të gjetur nëse një ditë është me fat apo jo veprohet kështu:

a) Mblidhet numri i gërmave të emrit dhe mbiemrit tuaj, Vazhdo…

Tags:

 • Twitter
 • Facebook