> Faqja pare >Archive for the ‘Leximi i dorës’ Category

Kiromancia

Për çfarë shërben Kiromancia?

Kiromancia është një art që lidhet me përftimin e të dhënave mbi personalitetin dhe të ardhmen e një individi nëpërmjet leximit të dorës. Këtu poshtë do paraqesim disa të dhëna mbi elementët bazë që përbëjnë dorën, nëpërmjet të cilëve do njiheni ose do rinjiheni me karakterin, personalitetin, përbërjen fizike, fatin, dashurinë, të kaluarën por edhe të ardhmen. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Si të lexojmë dorën

Si të lexojmë vijat e dorës?

 

leximi-dores

Një udhërrëfyes praktik nga profesionistë të fushës. “Leximi” i tre vijave kryesore të dorës dhe lidhja e tyre simbolike me mënyrën tonë të jetesës.

E dinit që sa herë jemi të zemëruara ose të shqetësuar, duart skuqen, ndërsa kur jemi të trishtuar ato zverdhen? Ndoshta jo. Për shumë nga ne duart janë thjesht “mjete pune”, për të tjerë, jo. Denis Fairchild, një astrolog profesionist, di se çfarë të na thotë për pëllëmbën e dorës. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Elementi i dorës

natureArti që studion dorën e konsideron atë si pasqyrën e  personalitetit. Duke analizuar tipin e dorës mund të zbuloni nëse jeni romantik apo racional.

 

DORA – ZJARR

Ka një dorë Zjarr kush ka pëllëmbë të gjatë dhe gishta të shkurtër dhe me viza kryesore shumë të dukthme.

Vlerat: është njeri entuziast, plot energji dhe deshirë për të jetuar, i pëlqejnë shumë diskotekat, vendet e zhurmshme, takimet me njerëz të famshëm. Është tipi që do të dëfrejë miqtë.

Të metat: është i dashuruar pas ndryshimeve dhe kështu mund të merzitet shumë shpejt nëse gjërat janë të përsëritshme dhe të zakonshme. Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook