> Faqja pare >Archive for the ‘Ngjyrat’ Category

Çfarë ngjyre të pëlqen?

Kuptimi ngjyrave

ngjyrat

E zeza– pastron veten dhe ambientin.
Kjo ngjyrë simbolizon magmën e madhe prej së cilës ka lindur çdo gjë. E dimë që errësira (e zeza) absorbon gjithçka: ana pozitive dhe ana negative shkrihen bashkë, në gjendjen ekzistuese dhe të padiferencuar që ishte para krijimit.

E bardha – përmirëson shëndetin
Kjo ngjyrë shpreh pafajësi, spiritualitet, vetminë absolute, por edhe dritën e brendshme. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Sjellja seksuale sipas ngjyrës

Sjellja juaj seksuale sipas ngjyrës së preferuar

sex

A keni menduar ndonjëherë se cila ngjyrë lidhet me ju dhe jetën seksuale që ju keni? Ndoshta ju nuk do ta besoni por ngjyrat kanë një ndikim shumë të madh në jetën seksuale dhe në personaliteti tuaj seksual. Kështu që mësoni se çfarë personaliteti seksual tregon ngjyra që pëlqeni ju dhe ç’tip dashnori/e jeni.
Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook