> Faqja pare >Archive for the ‘Merrni përgjigje’ Category

Çfarë përgjigje do të kem?

Përdorimi i qepëve për t’ju përgjigjur pyetjeve të rëndësishme
sun-rays-1
Jo shumë veta e dinë që qepët mund të përdoren për parashikime ose profetizime. Ju mund të përdorni qepët në përputhje me instruksionet e mëposhtme për të marrë një vendim të drejtë në një situatë të vështirë kur nuk jeni i sigurtë. Mund t’i përdorni qepët gjithashtu për t’i dhënë një përgjigje të drejtë ose të saktë çdo pyetjeje të vështirë ose për të parashikuar të ardhshmen. Veproni si më poshtë: 1. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Orakulli i flakës

flaka

 

 

Qirinjtë nuk janë vetëm elemente bazë për të kryer ritualet që na ndihmojnë për të përmbushur deshirat tona, por mund të jenë edhe instrumenta të efektshëm për zbulime . Provoni këtë: Formoni në heshtje pyetjen tuaj, ndizni një qiri dhe shikoni me kujdes flakën e tij, ajo do t’ju japë përgjigjen që kërkoni.

Nëse flaka bën shumë dritë: përgjigjia është pozitive dhe deshira mund t’ju realizohet. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook