> Faqja pare >Archive for the ‘Dita e Verës’ Category

Dita e Verës – festa e Diellit

dita-veres
DITA E VERES – FESTA SHQIPETARE NE NDERIM TE DIELLIT

Çështja hapet për një mbledhje të të gjitha mënyrave të festimit të Ditës së Verës sipas krahinave.

Si fillim disa sqarime në lidhje me datat dhe emërtimin:

1 mars, 14 mars, apo 21 mars? Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook

Kulti i Diellit – Nikolas Herceku

I ftuar në studio për “kultin e Diellit” në Ditën e Verës me 14 mars 2014

Klikoni mbi link per t’u hapur videoja (mbi titull jo mbi figure)

 

Tags: , , ,

  • Twitter
  • Facebook