> Faqja pare >Archive for the ‘NUMEROLOGJIA’ Category

Numerologjia

shutterstock_87799399

Numerologjia është studimi i numrave dhe i mënyrës së fshehtë nëpërmjet së cilës ata reflektojnë disa qëndrime dhe prirje të karakterit, një pjesë integrale të planit kozmik. Çdo shkronjë ka një vlerë të përcaktuar numerike që paraqet një vibrim të caktuar kozmik. Ndërsa shuma e numrave të datëlindjes dhe ajo që rrjedh nga shkronjat e emrit paraqet një ndërlidhje vibrimesh. Këta numra tregojnë shumë gjëra në lidhje me karakterin tonë, qëllimet tona në jetë, motivimet dhe talentet që mund të kemi. Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Numri i jetës suaj

Zbuloni cili është numri i jetës suaj

phoenician-numbers

Mblidhen numrat e datës së lindjes dhe reduktohen në numër njëshifror. P.sh datelindja 8.5.1986 = 8+5+1+9+8+6= 37 ? 3+7 =10 ? 1+0 = 1, pra kjo datëlindje i perket numerologjisë me numrin 1. (e keni degjuar shprehjen ti je njësh. Pra sa afër jeni me këtë numër, zbulojeni me datelindjen tuaj). Lexoni karakteristikat që ju jep numri i jetës suaj, sipas planetit me të cilin lidhet. Vazhdo…

Tags:

 • Twitter
 • Facebook

Parashikimi i vitit me numerologji

numerology2Parashikimi i vitit tuaj personal me numerologji

Ritmi i Vitit Personal bazohet te vibrimet e numave nga 1 deri te 9, duke krijuar kështu një cikël prej 9 vjetësh që qarkullon gjithnjë. Për të llogaritur vitin tuaj personal merrni datën dhe muajin e lindjes duke shtuar dhe vitin në të cilin jemi (jo vitin e lindjes). Për shembull nëse një person ka lindur me 13 prill (muaji 4) dhe tani jemi ne 2012, atëherë kryejmë veprimet: 13+4+ 2012 ? 1+3+4+2+0+1+2 ? 13 ? 1+3 = 4 (pra viti personal i ketij personi me këtë datelindje në vitin 1012 do te jete 4). Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Si të gjejmë objektet e humbura

Si të gjejmë sendet e humbura me ndihmën e numerologjisë?

Çdo veprim që kryen një njeri dhe çdo gjë që shikon, me ndërgjegje të plotë apo pa vetëdije, ruhet diku në subkoshiencë. Kur një makinë kalon para teje ndërsa je duke folur me dikë, ajo nuk është veçse një gjë që kalon shpejt dhe në mënyrë të mjegullt para teje, por është rregjistruar dhe ruajtur në kujtesë. Informacioni i kapur nga syri ka shkuar në tru dhe ka lënë gjurmë aty. Nuk ka rëndësi nëse ti mbahesh si një njeri me kujtesë të mirë apo jo. Vazhdo…

 • Twitter
 • Facebook

Numerologjia e çiftit

Llogarisni numrat njësoj si në rastin e parë.

1

1 me 1

Jeni kaq të ngjashëm. Jo një çift hyjnor, por keni synime të përbashkëta, mund të punoni së bashku për mrekulli. Sigurisht që midis jush ka dhe pak debate.

1 me 2

Romanca do të lulëzojë në fillim, më vonë prisni rolet stereotipe. Përsëri, gjithçka varet se sa shumë jeni brenda qënies stereotype.
Vazhdo…

 • Twitter
 • Facebook

Karta juaj bankare

carte-bancaire

 

 Shifrat, numrat na ndjekin kudo në jetën tonë, për shembull, çdo kartë bankare ka një numër të veçantë që është unik.

Duke marrë shembullin e mëposhtëm kemi numrin e kartës bankare që vijon: Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook