> Faqja pare >Archive for the ‘Ndikimi i Hënës’ Category

Zbuloni fazat tuaja hënore

fazat-henore

1) Nëse keni lindur ditën kur ndodh Hëna e Re:

Personi ka prirje të ketë shumë energji, por nuk di se në cilin drejtim ta përdorë atë, mund të ketë vështirësi ta fuse në rrugën e duhur enërgjinë e tij. Duhet të mësojë të reflektojë përpara se të veprojë. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Ndikimi i Hënës së plotë

luneQysh nga kohërat e lashta është i njohur fakti se hëna ka ndikim në njeriun.
Kështu që, me kalimin e kohës, janë krijuar kulte në bazë të të cilave më vonë janë shkruar tregime, e disa prej tyre janë realizuar në projekte filmike, me tema të ndryshme horrori. Në këta filma, të pashmangshme kanë qenë skena me pamje të hënës së plotë. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Ndikimi i Hënës te uji dhe të çmendurit

baticat
Kur në kozmos u lëshuan satelitët, zbuluam një spekter të gjerë rrezesh radioaktive që dilnin nga kozmosi dhe nga yllësitë, të cilët e bombardonin vazhdimisht Tokën. Në planetin tonë nuk ka asgjë që të mos i nëntrohet këtij ndikimi. Ne e dimë se oqeani i nënshtrohet ndikimit të Hënës, por nuk marrim parasysh se në oqean janë po ato proporcione të ujit dhe kripës, ashtu si edhe në organizmin e njeriut që janë po ato proporcione. 70% e trupit të njeriut përbëhet prej ujit dhe Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook