> Faqja pare >Archive for the ‘Mespikat’ Category

Mespikat

mespikat
Pak njerëz e përdorin plotësisht sistemin e mespikave që astrologjia perëndimore ka përdorur dhe zhvilluar gjatë shekujve. Mespikat shërbejnë për të gjetur fusha të rëndësishme, si dhe shtojnë sqarime më të thella dhe detaje vlerësimeve të tjera në një hartë. Pra, nëse po përpiqeni të kuptoni hartën tuaj astrologjike pak më shumë, do të ishte e vlefshme të punoni me mespikat. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Luftënxitësi Mars-Uran

Aspektet ndërmjet Marsit dhe Uranit & mespika Mars/UranMars-Uran

Marsi në aspekt me Uranin gjendet shpesh në hartat e terroristëve. Nuk është e domosdoshme të jesh terrorist me këtë aspekt, megjithëse i doni ndryshimet e menjëhershme dhe veprimet e shpejta. Kombinimi Mars-Uran është simbol i një fitili të shkurtër. Mund të nxiteni fare lehtë me aspektet Mars-Uran, për çdo lloj veprimi. Marsi me Uranin është një kombinim shpërthyes. Marsi është energjia, Urani është shkëndija. Urani thotë: “tani ose kurrë”. Dy eksplozivë që vijnë bashkë për të kryer zgjidhje rrënjësore. Nganjëherë dikush me këto kombinime bëhet viktima e një aksidenti (mbase nga nxitimi). Vazhdo…

Tags: , , , , ,

  • Twitter
  • Facebook