Libra astrologjik

nikol

Nikolaos – autor i faqes dhe i librave astrologjik ne shqip

horoskop1astro-moderne……horoskop2..

 

Librin e trete “Horoskopi kinez, Maja & Kelt“, botuar ne mars 2017 nga shtepia botuese “Helga’s secrets” te Alfred Cakos, do ta gjeni ne cdo pike shitje ne Shqiperi,

Ky liber ju jep mundesi te njiheni me njohuri te plota mbi horoskopin dhe kalendarin kinez, maja, dhe kelt. Karakteristikat, orakullin, pemet e shenjta etj.

………………………………………………………………………………………………………………………….   Ne librin me te madh <Astrologjia Moderne>, do te gjeni keto tema:

– Horoskopi personal
harta qiellore dhe tema e lindjes
– aspektet dhe tranzitet planetare
– planetet ne astrologji, mitologji dhe astronomi
– pershkrimi fizik i shenjave
– karakteristikat dhe personaliteti
– lidhjet e dashurise dhe kombinimi ne cift
– periudhat e mundshme per te gjetur dashurine
– astro-mjekesia, semundjet
– martesa dhe divorci
– seksualiteti
– parashikimi i se ardhmes
– perzgjedhja e seksit te femijes suaj etj.

Librin mund ta gjeni te Agjensia e Shperndarjes dhe Tregtimit te Librit “DITA”, ne adresen: Rruga “Mihal Ciko 61/7 (prane 21 Dhjetorit) Tirane, ose ne kete numer telefoni: 00355 422 34 597  (pasi ne pika te tjera ka mbaruar) si dhe mund ta porosisni online, bashke me librat e tjere astrologjike, mjafton te kerkoni me ane te titujve te librave ne kete adrese www.lulu.com

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. I FTUAR NE EMISIONE TE NDRYSHME TELEVIZIVE:

tvklan

I ftuar në tv Klan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vizion-plus

I ftuar në Vizion Plus

 

 

 

 

 

 

 

 

I ftuar ne top channel

 

 

 

 

I ftuar ne Albanian Screen tv

 

 

 

 

 

 

 

I ftuar ne Vizion Plus

 

 

 

 

 

I ftuar ne Top Channel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nikolas-herceku

I ftuar ne Vizion Plus

 

I ftuar ne Radio Tirana 2

kurore

  • Twitter
  • Facebook