> Faqja pare >Posts Tagged ‘horoskopi i kafsheve

Shenjat dhe planetet lidhur me kafshët

animals

 

 

Pushteti i planeteve mbi kafshët

 

Secili planet sundon kafshët përkatëse duke shfaqur në një fare mënyre karakteristikat e tyre. Më poshtë kemi paraqitur vetëm planetët tradicionalë.

 

  • Dielli: Luani, shqiponja, gjeli, në përgjithësi kafshët mbretërore dhe dominuese.

Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook