> Faqja pare >Posts Tagged ‘Luficer

Të përcaktosh vdekjen nga horoskopi

“Nuk kam frikë nga vdekja. Kam qenë i vdekur për miliarda e miliarda vite përpara se të lindja dhe s’kam pasur as shqetësimin më të vogël.”
— Mark Tuein

“Vdekja është gjumë pa ëndrra” – Napoleon BonapartiLucifer

 

 

Vdekja pothuajse gjithmonë përfshin një kombinim të disa faktorëve të mëposhtëm:

 

Shtëpia e tetë

Përfshirja e të paktën njërit prej këtyre faktorëve:

* Pika e shtëpisë së tetë

* Sunduesi i shtëpisë së tetë

* Planetë në shtëpinë e tetë Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook