> Faqja pare >Posts Tagged ‘vdekja ne astrologji

Të përcaktosh vdekjen nga horoskopi

“Nuk kam frikë nga vdekja. Kam qenë i vdekur për miliarda e miliarda vite përpara se të lindja dhe s’kam pasur as shqetësimin më të vogël.”
— Mark Tuein

“Vdekja është gjumë pa ëndrra” – Napoleon BonapartiLucifer

 

 

Vdekja pothuajse gjithmonë përfshin një kombinim të disa faktorëve të mëposhtëm:

 

Shtëpia e tetë

Përfshirja e të paktën njërit prej këtyre faktorëve:

* Pika e shtëpisë së tetë

* Sunduesi i shtëpisë së tetë

* Planetë në shtëpinë e tetë Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Vdekja e papritur në astrologji

ikarius

Tranzitet e vdekjes aksidentale

 

 

 

Zakonisht planeti Uran është ai që duhet të sjellë vdekjen e papritur sipas teorisë astrologjike sepse në zodiak ai i kundravihet Diellit që simbolizon jetën, krijimin e jetës. Pra Dielli sundon shtëpinë e pestë që përfaqëson lindjen e fëmijëve ndërsa e kundërta e kësaj shtëpie është shtëpia XI që sundohet nga Urani, pra jeta dhe e kundërta e saj, vdekja.

Ne po studjojmë vdekjen jo pa saktësuar paraprakisht që konstatimi i aspekteve vdekjeprurëse sipas një eksperience është gjithmonë mjaft i dukshëm por që është shumë më pak në një ushtrim të pastër parashikues sepse ajo që përfundon këtu me një vdekje do të kishte mundur, në kuadrin e një tjetër individi, Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook