> Faqja pare > Horoskopi dashurisë > 12 Mësimet e Dashurisë

12 Mësimet e Dashurisë

lovers

 

12 Mësimet e Dashurisë që çdo shenjë ka për t’ia mësuar të tjerëve, dhe atë që ka për t’ia mësuar vetes:

 

Dashi; foshnja: “Unë jam” = T’ju mësojë se dashuria është pafajësi dhe të mësojë se dashuria është besim.
Demi; bebi;Unë kam” = T’ju mesojë se dashuria është durim dhe te mësojë se dashuria është falje.

Binjakët; fëmija;Unë mendoj” = T’ju mësojë se dashuria është ndërgjegjësim dhe të mësojë se dashuria është ndjenjë.
Gaforrja; fëmija në pubertet; “Unë ndjej” = T’ju mësoje se dashuria është përkushtim dhe të mësojë se dashuria është liri.
Luani; adoleshenti;Unë realizoj” = T’ju mësojë se dashuria është ekstazë dhe të mësojë se dashuria është përulesi.
Virgjëresha; i rrituri;Unë analizoj” = T’ju mësojë se dashuria është e pastër dhe të mësojë se dashuria është përmbushje.

Pas arritjes së pjekurisë emocionale në këto gjashtë fazat e para të zhvillimit, meshkujt dhe femrat duhet të kalojnë ne 6 fazat perfundimtare, (më shumë se një herë) për të zbuluar kuptimin më të thellë shpirtërore të dashurise në:

Peshorja; Martesa;Unë balancoj” = T’ju mësojë se dashuria është bukuri, dhe të mësojë se dashuria është harmoni.
Akrepi; Seksi; “Unë dëshiroj” = T’ju mësojë se dashuria është pasion dhe të mësojë se dashuria është dorëzim ndaj tjetrit.
Shigjetari; Njohuria;Une shoh” = T’ju mësojë se dashuria është çiltërsi, dhe të mësojë se dashuria është besnikëri.
Bricjapi; Eksperienca; “Unë përdor” = T’ju mësojë se dashuria është mençuri, dhe të mësojë se dashuria s’ka egoizëm.
Ujori; Idealizmi;Unë di” = T’ju mësojë se dashuria është tolerancë, dhe të mësojë se dashuri do të thotë të bashkohesh në një.
Peshqit; Nënshtrimi; “Unë besoj” = T’ju mësojë se dashuria është dhembshuri, dhe të mësojë se dashuria është gjithçka.

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.