> Faqja pare > METODA PARASHIKIMI > A është ditë fati kjo?

A është ditë fati kjo?

LOJA E DITËS ME FAT

nature.

 

 

 

 

 

 

Për të gjetur nëse një ditë është me fat apo jo veprohet kështu:

a) Mblidhet numri i gërmave të emrit dhe mbiemrit tuaj,

 

për shembull: Rosa Rosi = 2  (2+7+3+1+2+7+3+3+1 = 29 ? 2+9 = 11 ? 1+1 =2)

Tabela e shkronjave

A, I, J, Q, Y 1
B, K, R 2
C, G, L, S 3
D, M, T 4
E, H, N, X 5
U, V, W 6
O, Z 7
F, P 8

 

b)  Dita për të cilë duam të dime fatin:

Për shembull: 10 – 02 – 2012 =  1+0+0+2+2+0+1+2 = 8

c) Dita e lindjes

Per shembull: 30 – 04 – 2001 = 3+0+0+4+2+0+0+1 = 10 = 1+0 =

d) Rezultati:

tek emri kemi numrin 2, tek dita e fatit doli 8, tek data e lindjes doli 1, pra i mbledhim te gjitha: 2+8+1 = 11 ? 1+1= 2 dhe lexojmë:

1-      Ditë e favorizuar mbi çdo gjë që lidhet me punën dhe aktivitetet në përgjithësi.

2-      Favorizues mbi punën dhe çeshtjet sentimentale.

3-      Favorizues për të zgjidhur probleme dhe për të bërë pyetje.

4-      Favorizues për të përballuar persona dhe situata të pazakonshme.

5-        Favorizues për të zgjidhur çeshtje të lidhura me paranë.

6-      Favorizues për të ftuar ose takuar persona që i keni përzemër.

7-      Favorizues për të nisur studime, kërkime dhe për të parë të ardhmen.

8-       Nuk është ditë e favorshme, duhet të dish të presësh, mos të humbasësh fillin, duhet të përshtatesh me situatat dhe të përdorësh diplomacinë.

9-      Favorizim mesatar: është e nevojshme t’i përballosh situatat me shpejtësi. Nëse nuk keni sukses të menjëherëshëm më mirë mos këmbëngulni.

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.