> Faqja pare >Archive for the ‘Seksi i fëmijës’ Category

Si të përzgjedhim seksin e fëmijës?

Metoda Eugen Jonas

SI FUNKSIONON?

Ne përdorim Metodën e Dr. Eugen Jonas për t’ju ndihmuar të përcaktoni ditët tuaja pjellore si edhe gjininë e fëmijës suaj. Kjo metodë është shtjelluar dhe verifikuar gjatë 42 vitesh kërkimi nga Dr. Jonas.

Metoda mbështetet në përfundimin që me të vërtetë ekzistojnë ndërsjelltas dy (2) cikle krejtësisht të pavarura pjellorie (fertiliteti).

Dr. Eugen Jonas (psikiatër, gjinekolog dhe astrolog çekosllovak) e verifikonte secilin cikël (fazë) nga këndvështrimi i ngjizjes (mbetjes shtatëzënë) me ndihmën vullnetare të çifteve të martuar dhe nisi aplikimin praktik të metodës së tij të verifikuar. Këto nuk janë thjeshtë hipoteza apo teori, por fakte të vërtetuara.

Cikli i parë, hormonal njihet si ovulacion. Ovulacioni ndodh ndërmjet dy periudhave mujore të menstruacioneve, kur veza lë vezoren dhe futet në mitër. Nëse ngjizja (mbetja shtatëzënë) nuk ndodh, veshja (astari) i mitrës prishet dhe del jashtë trupit dhe shkakton hemorragji (gjakosje) mujore. Zakonisht, doktorët u thonë pacientëve të tyre që ndërmjet këtyre dy gjakosjeve mujore ekziston një periudhë fakultative (jo e detyrueshme) për ngjizje. Megjithatë, kur gjinekologët kanë provuar mbjelljen artificiale ndërkohë, kanë pasur vetëm 15% shkallë suksesi. Vazhdo…

Tags: , , ,

  • Twitter
  • Facebook

Fëmijët binjakë

binjake.

 

Në momentin e lindjes, gjendja e fëmijës i ngjan një filmi fotografik me ndjeshmëri shumë të lartë. Nëse ne duam të kuptojmë se si yjet ndikojnë tek jeta, duhet vrarë mendja për nja dy-tri gjëra. Por nëse vetëm yjet ndikojnë tek jeta, atëherë astrologjia bëhet e mundur dhe aspak ndryshe.
Ne duhet të përpiqemi të kuptojmë ndikimin e binjakëve. Ekzistojnë dy lloje binjakësh: Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook