> Faqja pare >Archive for the ‘Horoskopi vjetor’ Category

Horoskopi i vitit 2018

PARASHIKIMI ASTROLOGJIK PËR VITIN 2018 -(Për të gjitha shenjat)

DASHI NË PËRGJITHËSI NË 2018f118

Urani ka qenë në shenjën tuaj që nga viti 2010, por ai fillon të dalë në 2018, duke nisur udhën e tij në shenjën e Demit në mes të majit deri në fillim të nëntorit. Këto vite mund t’ju kenë sjellë shumë ndryshime dhe paqëndrueshmëri në jetën tuaj ose për veten, dhe kjo mund të fillojë të marrë fund sivjet. Ata Desh që kanë lindur pas 14 prillit, do të vazhdojnë të përjetojnë Uranin mbi Diellin e tyre në 2018, kështu që do të vazhdoni ta merrni ende dozën e fortë të energjisë ndryshuese në jetën tuaj dhe mund të punoni për të bërë ndryshime. Vetëm sigurohuni që të bëni detyrat e shtëpisë dhe tregohuni të zgjuar me ndryshimet që bëni. Nëse keni lindur përpara 14 prillit, keni përjetuar tashmë Uranin mbi Diellin tuaj, kështu që energjia nuk është aq e fortë për ju tani dhe mund të përqendroheni në ngadalësimin e ndryshimeve. Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Pozicionet planetare për vitin 2018

astron.
NË CILËN FUSHË DO TË JENI ME FAT KËTË VIT?

Nuk ka një shenjë të caktuar e cila është me fat në çdo fushë këtë vit. Por sipas Jupiterit në Akrep, secila shenjë ka fat në fusha të ndryshme (mund t’i lexoni dhe si ashendent).

*Dashi do të ketë fat në para që i fiton me bashkëpunim, por dhe fat në lidhjet intime. Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook