> Faqja pare >Archive for the ‘Grupimi i shenjave’ Category

Statistika karakteresh

signs.Këto shenja zënë vendin e parë për këto karakteristika, kjo nuk do të thotë që ju nuk hyni fare tek kjo karakteristikë, por nuk jeni në vendet e para. Por duhet bërë dhe analizimi i hartës suaj të lindjes për të parë se cila shenjë dominon në personalitetin tuaj.

MË TË PAVARUR
Ujori, Dashi, Luani, Shigjetari

MË INTELIGJENTË
Binjakët, Virgjeresha, Shigjetari, Peshqit

MË SIMPATIKË
Luani, Binjakët, Peshqit, Gaforrja.

MË TË DASHUR
Peshorja, Demi, Gaforrja, Luani Vazhdo…

  • Twitter
  • Facebook

Gjinia e planetëve dhe shenjave

Planetë mashkullorë: Dielli, Merkuri, Marsi, Jupiteri, Urani dhe Ashendenti.astron1

Planetë femërorë: Hëna, Venusi, Saturni, Neptuni, Plutoni dhe Mesqiellori.

Shenjat mashkullore (pozitive): Dashi, Binjakët, Luani, Peshorja, Shigjetari, Ujori.

Shenjat femërore (negative): Demi, Gaforrja, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi, Peshqit.

Në hartën e lindjes ju do të zbuloni se në cilat shenjat janë vendosur më shumë planetët, dominon elementi femëror apo ai mashkullor më shumë në natyrën tuaj? Sa më shumë dominon elementi femëror aq më të mbyllur jeni; sa më shumë elementë mashkullor, aq më të hapur dhe aktiv jeni në jetë. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

4 elementët thelemore të zodiakut

Dymbëdhjetë shenjat e Zodiakut i përfshijmë në grupe në bazë të karakteristikave të përbashkëta. Njëra nga mënyrat e kategorizimit të tyre është që ato t’i përmbledhim në grupe në bazë të temperamentit. Një kategorizim të tillë e quajmë si grupim sipas elementit.
Katër elementet themelore te zodiakut janë: Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook

Struktura dhe grupimi i shenjave

Ne astrologjine perendimore shenjat ndahen ne grupe te ndryshme:

dm

1 – Katër elementët e jetës: zjarri, toka, ajri, uji

*Shenjat e zjarrit (Dashi, Luani, Shigjetari) vlerësojnë më shumë forcën, pushtetin apo statusin social të tjetrit.

*Shenjat e ajrit (Binjakët, Peshorja, Ujori) vlerësojnë më shumë mendjen dhe inteligjencën e tjetrit.

*Shenjat e tokës (Demi, Virgjëresha, Bricjapi) vlerësojnë shumë pamjen fizike apo vlerat morale të tjetrit.

*Shenjat e ujit (Gaforrja, Akrepi, Peshqit) vlerësojnë më shumë sjelljen, edukimin dhe ndjeshmërinë e tjetrit.
Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook