> Faqja pare >Archive for the ‘Partneri ideal’ Category

Partneri juaj ideal

Për të gjitha shenjat
dashi1

Mashkulli ideal për femrën e Dashit:
Para së gjithash nga i zgjedhuri prej femrës së shenjës së Dashit kërkohet një ndershmëri dhe besnikëri e pakushtëzuar. Duhet të jetë një shok bujar dhe plot ngrohtësi, por edhe pak xheloz që të mos i mungojë kurrë kurajoja dhe ndjeshmëria. Për këtë femër ka shumë rëndësi që të ketë një besim të verbër në shokun e saj. Gjithashtu ajo ka nevojë gjithmonë edhe pse s’e pohon për një mbështetje të fortë që e kërkon më mënyrën instiktive tek partneri. Duhet të jetë i hapur, disponibël por jo mbytës. Ai duhet të dijë si ta mbrojë.

Femra ideale për mashkullin e Dashit:
Mashkulli i kësaj shenje do të parapëlqejë të ketë përkrah një shoqe të jetë elegante por që të mos bjerë shumë në sy. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Çifti ideal

mars-venusPolariteti Mars-Afërditë

Të kundërtat tërhiqen thonë ligjet e fizikës. Të njëjtën gjë thotë dhe astrologjia. Në rrethin e shenjave të zodiakut secila shenjë ka përballë atë që i ngjan më shumë në disa pikëpamje. Shenjat opozitë (ballë për ballë) janë shenjat që kanë një tërheqje të fortë midis tyre. Për shembull një person qe ka lindur me 4 maj (Demi) duhet të tërhiqet me një person që ka lindur me 4 nëntor (Akrepi), pra muaji maj është përballë nëntorit, ose Demi përballë Akrepit. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook