> Faqja pare >Archive for the ‘Karriera & profesioni’ Category

Prirjet profesionale

planete.

Profesori Braun bëri një hulumtim interesant. Ai nuk besonte fare te astrologjia. Megjithatë, ai, sidoqoftë e filloi studimin, pavarësisht skepticizmit të tij. Ai mori kartelat e lindjes të shumë gjeneralëve, doktorëve dhe të specialistëve të tjerë. Por më pas ai u ndesh me një problem të madh, sepse sqaroi se përfaqësuesit e profesioneve të caktuara kishin lindur gjatë së njëjtës vendosje të planetëve, nën të njëjtin konfigurim. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Tranzitet e profesionit

Si i prekin shtëpitë e profesionit tranzitet e planetëve të jashtëm?

newzodiacParashikimet astrologjike bazuar në tranzitet planetare mund t’ju ndihmojnë të kuptoni horoskopin tuaj të karrierës. Ka kohë kur ju mund ta gjeni një punë më lehtë dhe kohë tjetër kur mund t’ju duket e vështirë të arrini pozicionin tuaj në punë. Mësoni faktorët astrologjik të stabilitetit në punë dhe karrierë.

Po kërkoni një punë të re? Pyesni veten nëse keni shanse të filloni një punë të re apo do të zhgënjeheni dhe refuzoheni? Astrologjia mund t’ju japë disa të dhëna se kur dritat do të ndriçojnë në favorin tuaj.

Për të parashikuar periudhat e karrierës duhet të analizoni se ku ndodhen Marsi, Jupiteri, Saturni, Urani, Neptuni dhe Plutoni aktualisht në hartën tuaj, dhe ku do të jenë në vazhdim. Duhet të shqyrtoni aspektet e këtyre planetëve me sunduesit e shtëpisë së dytë, të gjashtë dhe të dhjetë (që sundojnë paratë, punë, karrierën).

Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Statistika profesioni

Astrologjia serioze perëndimore i nënshtrohet statistikave si në profesion, ashtu edhe në çdo fushë tjetër. Ne nuk themi se të gjithë Binjakët, për shembull, do të bëhen gazetarë, por është e sigurtë se ata janë mjeshtër të komunikimit. Pastaj prirjet varen dhe nga harta qiellore e gjithsecilit, nga rrethanat dhe nga niveli i arsimit. Secili ka hartën e tij individuale, edhe dy njerëz që kanë lindur në të njëjtën ditë/date, fati i tyre varet nga ora e lindjes.

Shumica e te lindurve ne shenjen e Demit (apo ata qe kane ashendent kete shenje) shquhen per zerin e tyre te vecante dhe joshes, pasi Demi sundon qafen dhe fytin ne anatomi. Prandaj te kjo shenje gjejme kengetar te shquar, imitues (si Agron Llakaj), apo prezantues qe te joshin me zerin e tyre karakteristik. Demi nga ana tjeter shquhet dhe per bukuri sidomos nese Venusi i tyre ndodhet ne pozicionin e duhur.

demi.

 

 

BINJAKET – MJESHTER TE KOMUNIKIMIT, JANE TE AFTE PER GAZETARI DHE PER TE QENE NJEREZ TE SPEKTAKLEVE

Binjaket-prezantues

 

 

PESHORET KANE PRIRJE PER DIPLOMACI, DREJTESI DHE POLITIKE

peshorja

  • Twitter
  • Facebook