> Faqja pare >Archive for the ‘Astro-seksologjia’ Category

Shenjat dhe seksualiteti

SHENJAT DHE SEKSIsex-symbole

DASHI

Zoti i luftës nuk mendon përpara se të veprojë, ata bëjnë seks, pastaj mendojnë. Dashi kënaqet më shumë duke gjuajtur (ngacmuar) sesa duke kapur. Janë shumë dominues, megjithatë nuk duan një partner të nënshtruar. Dashit i duhet një partner spontan, në jetë dhe në dhomën e gjumit. Nëse në dhomën e gjumit ka rutinë ai do t’i hedhë sytë diku tjetër.
Mashkulli Dash në shtrat: Mashkulli i kësaj shenje është dominues, kërkues dhe i zjarrtë! Ai është një dashnor i shkëlqyer, por Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Joshja seksuale

POZICIONET EROTIKE

Akrepi – simbol i seksit

mashkulli-akrep

 •  Personat që kanë lindur me Diellin, Hënën, Ashendentin apo Marsin në shenjën e Akrepit, zakonisht,  janë me ‘sexy’ se  të tjerët.

Sipas astrologjisë shenja e Akrepit sundon organet seksuale. Akrepat janë manipulues, që do të thotë se ata mund ta përdorin veten e tyre në pozicione interesante seksuale. Kjo i ndihmon për të bërë seks edhe në vende publike, si për shembull në korridoret e një supermarketi, apo në stolat e pasagjerëve të një stacioni treni.
Akrepi është i fshehtë nga natyra, Vazhdo…

Tags: , ,

 • Twitter
 • Facebook

Sjellja seksuale

sexualf70a

DASHI

Gruaja Dash hyn vrrullshëm dhe del shpejt nga jeta juaj; është
si tajfun. Është një nga gratë më dinamike dhe të pavarura të
horoskopit. Do t’ju sugjestionojë shumë shpejt me pjekurinë e saj, dhe
shumë shpejt do të ndjeni se e dashuroni. Do të jetoni momentin.Truri i
zhdërvjellët i tyre, tejpashmëria dhe vendosmëria e tyre i lejojnë të
realizojnë planet dhe të ngjiten lart në sferën profesionale. Dashi di
si ti arrijë qellimet e veta. Do t’ju mbeshtesë dhe ka shumë mundesi të
luajë një rol të rëndësishëm në lumturinë tuaj.Gruaja Dash nuk nguron
të marrë iniciativën e lëvizjeve por edhe në seks; Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Tranzitet e forta seksuale

erosTranzitet e “ Seksit më të mirë të jetës”

Të gjithë mund ta mbajmë mend se kur mund të kemi pasur marrëdhënien më të mirë seksuale gjatë jetës. Tranzitet mund të na tregojnë se kur jeta jonë seksuale do të jetë më intensive, pasionante dhe e kënaqshme.  Le t’i hedhim një vështrim disa tranziteve të cilët mund të na sjellin momentet më të mira seksuale të jetës.

Tranzitet  e afatshkurtra: Planetët e brendshëm janë afatshkurtër dhe kalimtarë, por mund të japin një ‘goditje’, sidomos nëse jeni duke përjetuar edhe tranzite të tjera seksuale në të njëjtën kohë.

Venusi në tranzit me Marsin tuaj të lindjes: Kur planeti i dashurisë dhe bukurisë kontakton me planetin tuaj të seksit, Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Shenjat në shtëpinë e pestë

LuaniSeks, Dashuri dhe Rock and Roll
Shtepia e Diellit dhe e Luanit

Nese doni te dini se cili eshte stili apo menyra juaj e sjelljes ne dashuri, seks, takime dhe aktivitete kenaqesie ne jete atehere duhet te shikoni pozicionin e shtepise se peste ne harten tuaj qiellore. Shenja ne piken ku nis shtepia e peste do t’ju tregoje çdo gje qe duhet te dini ne lidhje me dashurine dhe menyren se si e shijoni lojen e takimeve. Kjo eshte shtepia ku ju bini ne dashuri dhe jepni dashuri. Aty ju shprehni dashurine tuaj ne menyre seksuale apo ne menyra te tjera krijuese – si per shembull duke lindur femije. Cila shenje eshte ne piken e shtepise suaj se 5-te? Lexoni me shume per te zbuluar se çfare do te thote kjo per dashurine dhe jeten seksuale… Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Sjellja seksuale sipas ngjyrës

Sjellja juaj seksuale sipas ngjyrës së preferuar

sex

A keni menduar ndonjëherë se cila ngjyrë lidhet me ju dhe jetën seksuale që ju keni? Ndoshta ju nuk do ta besoni por ngjyrat kanë një ndikim shumë të madh në jetën seksuale dhe në personaliteti tuaj seksual. Kështu që mësoni se çfarë personaliteti seksual tregon ngjyra që pëlqeni ju dhe ç’tip dashnori/e jeni.
Vazhdo…

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Orientimet seksuale

ORIENTIMET SEKSUALE DHE PARAGJYKIMET

 

Dashi ose Venusi në Dash
Dashi është shenja e parë e Zodiakut, dominues, aktiv dhe seksualisht ‘primitiv’ dhe nuk do të miratojë kurrë diversitetin seksual në publik dhe nuk i pëlqen që partneri të ketë shumë eksperienca seksuale. Ja pse Dashi e jeton seksualitetin e tij në mënyrë sekrete dhe fsheh shumë mirë orientimin e tij seksual. Ndonëse femra Dash është dominuese në një lidhje, ajo e jeton seksualitetin e saj lehtësisht dhe në një mënyrë më të hapur.

Demi apo Venusi në Dem
Demi përfaqëson natyrën dhe thjeshtësinë dhe vetëm një nivel i lartë emocionesh mund ta bëjë të pranojë pa trauma dëshira anormale trupore me partnerin e tij. Vazhdo…

Tags: , ,

 • Twitter
 • Facebook