> Faqja pare > .Udhëzime > Info rreth faqes

Info rreth faqes

kurore

 

 

UDHËZIME:

Së pari, dua t’ju them që këtu gjenden informacionet më serioze dhe më të plota të astrologjisë,  mitologjisë dhe antikitetit pagan;

 • Përveç astrologjisë dhe mitologjisë kemi vendosur dhe tema të tjera parashikimi (numerologji, ëndrra, okultizëm, kiromanci….) që nëse rezultojnë të sakta apo jo, ju mbetet juve ta verifikoni. Megjithatë një pjesë e tyre shërbejnë edhe si formë argëtimi;
 • Gjithashtu, kemi dhe tema historike, gjuhësore e fetare që lidhen me lashtësinë dhe botën pagane (politeiste). Qëllimi ynë është të informojmë njerëzit mbi të vërtetat antike që fetë monoteiste janë përpjekur t’i zhdukin me dhunë duke i lënë njerëzit në injorancë.
 • Kur të hapni temat majtas, ato në fillim nuk do t’ju dalin të plota, por për t’u hapur plotësisht klikoni përsëri mbi titullin me shkronja kafe (lart) ose te vazhdo….
 • Numrat anash kategorive tregojnë se sa tema të tjera ka brenda gjithsej.
 • Kujdes kur të hapni një kategori që ka disa tema sepse duke lexuar temën e parë brenda saj, nuk do të vini re temat e tjera më poshtë, keshtuqë kthehuni mbrapsht (back) me shigjetë për të parë temat e tjera të së njëjtës kategori.
 • Për gjëra që ju interesojnë më shumë mund të hyni te ikona “kërko” duke e gjetur temën që ju intereson më shpejt, mjafton të fusni titullin e temës që kërkoni ose fjalët kyçe.
 • Ne vazhdimisht, herë pas here, do paraqesim tema te reja astrologjike, si dhe përmirësojmë ato që janë, prandaj rishikoni temat që ju interesojnë.
 • Ne disponojmë dhe shumë e shumë materiale të tjera mbi astrologjinë, horoskopet, astronominë dhe besimet pagane, por nuk mund t’i vendosim të gjitha këtu. Mund t’i gjeni ato në librat që kemi shkruar.
 • Shumë tema tona, kryesisht astrologjike, na janë vjedhur nga individë të caktuar, ku me to kanë formuar faqe horoskopesh apo video në youtube për qëllime përfitimi. Gjithsesi ne ruajmë autenticitetin dhe origjinalitetin e tyre me prova.
 • Në facebook kemi gjithashtu faqen ASTRO FATI që i korrespondon këtij uebsiti, aty ne hedhim tema të ngjashme me këto këtu.
 • Kjo faqe nuk jep parashikime të horoskopeve të përditshme pasi ato i gjeni kudo nëpër media internet, por ne këtu futemi më thellë në astrologji, historikun dhe funksionin e saj, ku dhe ju keni udhëzime se si të ndërtoni vetë horoskope, harta lindjesh apo të interpretoni vetë tema astrologjike. Gjithsesi për detaje keni librat tanë astrologjikë që mund t’i gjeni duke na kontaktuar me adresën e-mailit: astroniko1@gmail.com.
 • Në të ardhmen do t’ju informojmë më shumë… 

Ju faleminderit për vizitën tuaj

AstroN

 • separatori_16

Tags: ,

 • Twitter
 • Facebook

Komentet jane te mbyllura.