> Faqja pare > NUMEROLOGJIA > Numerologjia e çiftit

Numerologjia e çiftit

Llogarisni numrat njësoj si në rastin e parë.

1

1 me 1

Jeni kaq të ngjashëm. Jo një çift hyjnor, por keni synime të përbashkëta, mund të punoni së bashku për mrekulli. Sigurisht që midis jush ka dhe pak debate.

1 me 2

Romanca do të lulëzojë në fillim, më vonë prisni rolet stereotipe. Përsëri, gjithçka varet se sa shumë jeni brenda qënies stereotype.

1 me 3

Shkëndijat do të fluturojnë. Nëse jeni miq, aq më mirë. Nëse nuk jeni, mund të shkoni si partner pune.

1 me 4

Dëgjojeni partnerin tuaj nëse martesa është një detyrim. Paqja dhe harmonia nuk janë kaq aq të lehta për këtë çift.

1 me 5

Hapësira për të marrë frymë nevojitet shumë këtu. Shumë pasion dhe ndryshime. Prush i ndezur.

1 me 6

Mund të keni ide dhe ideale të ndryshme. Si çift, keni lumturi dhe prosperitet.

1 me 7

Të dy jeni pasionantë, dhe nga ana intelektuale shkoni shumë mirë.

1 me 8

Midis çiftit ka ambicje. Sigurohuni që partneri të njohë kufijtë tuaj.

1 me 9

Jeni aq të ndryshëm si shkumësi me djathin. Përplasje dhe shpërthime.

2

2 me 2

Pothuajse binjakë. E njihni njëri-tjetrin kaq bukur, derisa kjo mund të bëhet e bezdisshme.

2 me 3

Nuk është një kombinim i lehtë. Pak gjëra mund të bëni së bashku. Tregoni durim.

2 me 4

Mund të jetoni mrekullisht së bashku. Në qetësi dhe seriozitet, kjo marrëdhënie lulëzon dhe rritet njëkohësisht.

2 me 5

Kur dashuria është në zemër, asgjë s’është e pamundur. Mbajeni gjallë dashurinë dhe punoni për vahdimin e marrëdhënies. Rroftë ndryshimi!

2 me 6

Jeni çift i këndshëm. Shkoni për mrekulli. Nevojitet t’i jepni njëri-tjetrit pak kohë dhe hapësirë.

2 me 7

Për një fare kohe romanca do të shkojë mirë. Nga ana tjetër, shijoni edhe vetminë.

2 me 8

Shumë bukur së bashku. Përgjithmonë. Buzëqeshni gjithnjë.

2 me 9

Marrëdhënia nuk është e lehtë. Është ose indiferente ose e fortë. Asnjëherë e qetë.

3

3 me 3

Një lidhje e çmendur, plot me pasion, me qëndrueshmëri të pasigurt. Përqendrohuni më shumë!

3 me 4

Çeshtjet financiare janë të rëndësishme. Njësoj si marrëdhëniet me miqtë. Mbajeni dashurinë dhe pasionin të gjallë.

3 me 5

Kur jut ë dy takoheni duket sikur keni gjithmonë festë. When these two meet, its party time all the time. Shpenzoni shumë së bashku. Dhe do të jeni akoma më të lumtur.

3 me 6

Lumturi dhe harmoni në shtëpi. Tregohuni të përgjegjshëm për të qënë gjithnjë të lumtur.

3 me 8

Tërheqje të kunderta. Qëndroni të joshur nga njëri-tjetri.

3 me 9

Ndriçoni njëri-tjetrin. Bëjeni lidhjen tuaj të shkëlqejë larg tensionit.

4

4 me 4

Së bashku jeni për mrekulli. Vetëm mos harroni të kontrolloni kokëfortësinë.

4 me 5

Nevojitet punë. Nga temperamenti jeni mjaft të ndryshëm.

4 me 6

Jeni mire së bashku, numra çift që kombinojnë. Një tërheqje e fortë, vetëm se duhet pak më shumë dashuri.

4 me 7

Keni marrëveshje shpirtërore. Shtendoseni nganjëherë.

4 me 8

Të dy ju punoni shumë dhe ruheni fort. E kaloni kohen së bashku.

4 me 9

Nëse tërhiqeni, vazhdoni kështu. Shikoni për gjëra të përbashkëta dhe përqëndrohuni aty.

5

5 me 5

Kjo është hi5 e dashurisë që vjen e paketuar me pasion, romancë, përfshirë dhe xhelozinë e fortë. Shmangeni atë dhe do të kapërceni pengesat brenda lidhjes suaj.

5 me 6

T’I ndani gjërat së bashku do të thotë të përfshini edhe përgjegjësitë e planifikimeve tuaja. Bëni pak kompromis nëse nevojitet dhe qëndroni të lumtur së bashku.

5 me 7

Midis jush ka mjaft liri dhe hapësirë. Mundohuni ta ndani kohën edhe së bashku .

5 me 8

Ju e mbështesni njëri-tjetrin për të pasur sukses në çdo gjë që bëni. Bëni plane për të ardhmen.

5 me 9

Eksploroni së bashku, por shikoni edhe bilancin bankar.

6

6 me 6

Asnjeri s’është perfekt, Mësoni njëri-tjetrin dhe punoni bashkë. Të dyve ju pëlqen të ndihmoni edhe të tjerët

6 me 7

Asnjeri s’është perfekt, Mësoni njëri-tjetrin dhe punoni bashkë. Të dyve ju pëlqen të ndihmoni edhe të tjerët

6 me 8

Asnjeri s’është perfekt, Mësoni njëri-tjetrin dhe punoni bashkë. Të dyve ju pëlqen të ndihmoni edhe të tjerët

6 me 9

Asnjeri s’është perfekt, Mësoni njëri-tjetrin dhe punoni bashkë. Të dyve ju pëlqen të ndihmoni edhe të tjerët

7

7 me 7

Nuk jeni çift perfekt. Secili ka menyrën e tij, pak repsekt për punën e tjetrit i sjell jetëgjatësi lidhjes.

7 me 8

Çeshtje karriere. Prandaj investoni, kërkoni miratimin e partnerit përpara se të hidhni hapin e duhur.

7 me 9

Ky bashim është i thellë dhe më shpirtëror do të bëhet me kohën.

8

8 me 8

Sigurohuni të gjeni kohën për të qëndruar së bashku. Puna dhe dashuria e bëjnë dashurinë të shndrisë.

8 me 9

Shumë dashuri, shumë harmoni. Sepse është fjala kyçe e numrave. Mbajini edhe financat në këtë nivel.

9

9 me 9

Lidhje e thellë por e paqëndrueshme, dashuri që nuk zgjat shumë. Lërini gjërat të rrjedhin vetë.

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.