Parashikime

Ecliptic with earth and sun animation

 ME ÇFARË MUND T’JU SHËRBEJMË?

Të nderuar lexues, puna e astrologut është e vështirë dhe kërkon shumë kohë për të bërë analiza, studime, përzgjedhje, prandaj e meriton pagesën. Astrologjia nuk është fall i thjeshtë që mund ta bëjë kushdo, ajo kërkon të paktën 4 vjet studim. Për astrologji bota ka Fakultete dhe shkolla. Astrologjia është nëna e shkencës astronomike, ajo i llogarit gjërat me gradë dhe kerkon pune empirike.

Pagesa per parashikimet qe kerkojne shume faqe behet me paypal (mund ta hapni fare thjesht nese keni karte krediti ose debiti). Ata qe jetojne jashte mund ta bejne pagesen dhe me Western Union ose Money-gram, por per shumat mbi 50 euro (nese beni disa parashikime njekohesisht dhe te arrini shumen 50 euro).  

Nese nuk keni llogari ne Paypal, kemi vendosur sherbimin e thjeshte M-Pesa. Klientet qe duan nje parashikim duhet te jene te rregjistruar tek sherbimi Vodafon M-5, dhe te dergojne leket te numri yne M-pesa (vodafone) te cilin do jua dergojme me e-mail.

Per pyetjet e shkurtra qe kushtojne 200 leke (te reja) klientet duhet thjesht te transferojne leket ne numrin vodafone qe do t’ju japim me e-mail.

Para veprimit duhet te merremi vesh me e-mail per tipin e parashikimit dhe kohen e dergimit te parave. Na shkruani me ane te ketij e-maili astroniko1@gmail.com  

Ju faleminderit!

Per momentin mund t’i përgjigjemi vetëm pyetjeve të mëposhtme :

(leket jane shenuar me te reja, pra 1000 lek = 10000 te vjetra, per ata qe jetojne jashte i dergojne ne euro, per 1000 lek te reja duhet te dergojne 10 euro, ose 10 dollar, 10 franga, varet nga vendi ku jetojne).

 • Tema dhe harta juaj astrologjike me interpretim = 2000 leke (ose 20 euro);
 • Kombinimi midis dy personave me bazë të datave të lindjes = 1500 leke, shikoni nje shembull ketu: http://astron.al/shembull-i-sinastrise/#more-3203
 • Parashikimi i përgjithshëm i vitit me tranzite = 1500 leke;
 • Parashikimi i Vitit me ane te Revolucionit Diellor = 500 leke;
 • Parashikimi për nje muaj me detaje = 500 leke;
 • Horoskopi personal ditor i derguar cdo dite me e-mail = 3000 leke ne muaj
 • Nëse doni të planifikoni që t’ju lindë djalë ose vajzë  = 1000 lek:
 • Stili juaj seksual dhe dashuror = 500 leke;
 • Horoskopi juaj kinez, maja dhe kelt = 500 leke;
 • Parashikimi i ëndrrave tuaja (200 leke);
 • Zbuloni ashendentin dhe domethenien e tij (200 leke);
 • Zbuloni shenjen tuaj henore dhe kuptimin e saj: (200 leke);
 • Faza juaj henore dhe kuptimi i saj; (200 leke);
 • Zbuloni shenjen e Horoskopi kinez dhe elementin e tij;(200 leke);
 • Sa perqind e shkoni mire me parterin (200 leke);
 • Doni te dini shenjen e vipit tuaj te preferuar, apo pozicionet e tij planetare (200 leke)
 • Prirjet tuaja profesionale; (200 leke);
 • Kuptimi i emrit tuaj dhe prejardhja e tij;(200 leke)
 • Zbuloni numrin e jetes suaj (numrin e fatit) (200 leke);
 • Sa dite kane kaluar nga dita juaj e lindjes deri sot? (200 leke);
 • Si ndikon X planet në jetën tuaj /zgjidhni planetin(200 leke);
 • Sa përqind i përkisni një shenje dhe një planeti të caktuar (200 leke);
 • Me cilat shenja shkoni më shumë në dashuri apo martesë;(200 leke);
 • Datat më të favorshme të një muaji të caktuar në dashuri;(300 leke);
 • Data të favorshme për të fituar llotari, para (300 lek);
 • Ndonje pyetje tjeter mbi temen astrologjike ne pergjithesi (pagesa varet nga pyetja).

astron

 

 

 

 

 

                                          Jeni shkrimtar, poet, përkthyer apo studiues dhe nuk keni mundësi financiare të botoni librin tuaj me shumë kopje? Shtëpitë e mëdha botuese nuk pranojnë botime pa 500 kopje minimumi. Ne ju ofrojmë mundësinë ta botoni atë me pak kopje. Fillimisht ju mund të botoni librin tuaj deri në 10 kopje, më vonë mund të porosisni edhe të tjerë, sipas mundësive financiare. Libri do të jetë gati për rreth 1 deri ne 2 muaj. Nuk duhet të bëni parapagesë, por pagesa bëhet pasi të merrni kopjet në dorë. 

Një libër, ta zëmë, me deri 100 faqe kushton 1000 lekë (të reja), pra për 10 kopje ju duhet të paguani rreth 10 000 lekë (të reja). Librat me ngjyra kushtojnë më shumë. Për më tepër na shkruani në adresën astroniko1@gmail.com

Ju faleminderit AstroN

Kënga e Horoskopit:

 

plutone-successo

 • Twitter
 • Facebook