> Faqja pare > Kombinimi i shenjave > Përputhshmëria e shenjave zodiakale

Përputhshmëria e shenjave zodiakale

f70a

Marredheniet e Dashit me shenjat e tjera:

Dashi & Dashi: Kjo mund te jete lidhje e fuqishme emocionale, mirepo te dy palet deshirojne te jene ‘˜kryesori’.

Dashi & Demi: Dashi shume shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirepo varesia ndermjet te dy paleve eshte e madhe.

Dashi & Binjaket: Ky eshte nje cift i mrrekullueshem, sepse te dy palet u kenaqen gjerave te reja dhe komunikimit.

Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurte, mirepo shume shpejte kalon vetem ne kujtim te thjeshte.

Dashi & Luani: Nese mund te gjejne menyre dhe hapesire per kompromis, kjo mund te jete nje kombinim i mrekullueshem.

Dashi & Virgjeresha: Mosmarreveshje te medha, eshte mire qe temos realizohet ky kombinim.

Dashi & Peshorja: Kjo mund te jete nje lidhje e mrekullueshme, mirepo jo lidhje serioze dhe afatgjate.

Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavaresia e Dashit, eshte nje kombinim mjaft i mire.

Dashi & Shigjetari: Te dy palet tregojne interesime te perbashketa dhe si cift veprojne per mrekulli.

Dashi & Bricjapi: Pas cdo kendi te kesaj lidhje, presin argumente te shumta.

Dashi & Ujori: Me mirekuptim te vogel, ky eshte nje kombinim qe premton shume.

Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetem nese secila pale i pergjigjet nevojave te pales tjeter.

 

f71a
Marredheniet e Demit me shenjat e tjera:

Demi & Dashi: Dashi shume shpejte do te lodhet nga lidhja e ngadalshme dhe nga varshmeria me Demin.

Demi & Demi: Ky kombinim mund te jete i mire per nje kohe te shkurter, sepse te dy palet do te duan te largohen.

Demi & Binjaket: Te dy palet varen nga njeri tjetri, gje qe tregon se ka mundesi te dale dicka nga kjo lidhje.

Demi & Gaforrja: Interesat dhe deshirat e perbashketa e bejne kete nje marredhenie harmonike.

Demi & Luani: Keta te dy do te perfundojne duke e larguar njeri tjetrin. Ide e keqe per kombinim te ketille.

Demi & Virgjeresha: Demi mund t’i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.

Demi & Peshorja: Qe te dy per nje kohe shume te shkurter do te lodhen nga kerkesat e njeri tjetrit.

Demi & Akrepi: Fillon per mrekulli, mirepo asnjeri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.

Demi & Shigjetari: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kene veshtire te rrine se bashku.

Demi & Bricjapi: Te dy duan te kene mbeshtetje te sigurte. Te dy mund ta sigurojne kete. Ide e mire.

Demi & Ujori: Liria dhe dashuria e madhe per Ujorin, shume shpejte mund te kaloje ne deshperim.

Demi & Peshqit: Mund te mos e kuptojne njeri tjetrin, mirepo te dy jane te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.

 

f72aMarredheniet e Binjakeve me shenjat e tjera:

Binjaket & Dashi: Ky eshte nje cift i mrekullueshem, per arsye se te dy palet u kenaqen gjerave te reja dhe komunikimit.

Binjaket & Demi: Te dy jane te varur prej njeri tjetrit, qe tregon se ky kombinim mund te jete i suksesshem.

Binjaket & Binjaket: Te dy jane te interesuar gati ne te gjitha gjerat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mire.

Binjaket & Gaforrja: Keta te dy mund vetem te deshprohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mire dhe e lumtur.

Binjaket & Luani:Ky kombinim eshte i mire dhe relaksues per te dy, prandaj kjo eshte nje ide e mire.

Binjaket & Virgjeresha: Interesat e perbashketa do t’i bashkojne, mirepo Binjaket shume shpejt do te lodhen nga lidhja me Virgjereshen.

Binjaket & Peshorja: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete e njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.

Binjaket & Akrepi: Cift i mire, mirepo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetren.

Binjaket & Shigjetari: Kjo marredhenie fillon ne menyre te zjarrte, por mbaron ne te njejten menyre.

Binjaket & Bricjapi: Te dy mund te mesojne shume gjera nga njeri tjetri, mirepo ky kombinim nuk zgjat shume.

Binjaket & Ujori: Keta te dy perputhen per mrekulli dhe duket se asgje nuk mund t’i ndaje.

Binjaket & Peshqit: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te medha dhe te zjarrta, mirepo problemet do te jene edhe me te medha.

 

f73aMarredheniet e Gaforreve me shenjat e tjera:

Gaforrja & Dashi: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurte, mirepo shume shpejt kalon vetem ne kujtim te thjeshte.

Gaforrja & Demi: Interesat dhe deshirat e perbashketa e bejne kete nje marredhenie harmonike.

Gaforrja & Binjaket: Keta te dy mund vetem te deshperohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mire dhe e lumtur.

Gaforrja & Gaforrja: Te dy kane nevoje per perkrahje emocionale, mirepo asnjeri nuk ka kohe ta japi. Nuk mund te jete lidhje e mire.

Gaforrja & Luani: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.

Gaforrja & Virgjeresha: Keta te dy, perputhen mire, me ate qe te dy e deshirojne dhe me ate qe te dy mund ta ofrojne.

Gaforrja & Peshorja: Keta te dy jane kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetem probleme.

Gaforrja & Akrepi: Te dy palet ndjehen te sigurta prane njera-tjetres. Lidhje qe premton.

Gaforrja & Shigjetari: Personat ne kete kombinim me mire perputhen si shoke se sa si partnere.

Gaforrja & Bricjapi: Dallimet ne mes ketyre dyve jane shume te veshtira per t’u tejkaluar.

Gaforrja & Ujori: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jene shkaku kryesor per mbajtjen e kesaj lidhje.

Gaforrja & Peshqit: Me punen e perbashket, keta te dy mund t’i arrijne qellimet ne jete dhe ne dashuri.

 

f74aMarredheniet e Luanit me shenjat e tjera:

Luani & Dashi: Nese mund te gjejne menyre dhe hapesire per kompromis, kjo mund te jete nje kombinim i mrekullueshem.

Luani & Demi: Keta te dy do te perfundojne duke e larguar njeri tjetrin. Ide e keqe per kombinim te ketille.

Luani & Binjaket: Ky kombinim eshte i mire dhe relaksues per te dy, prandaj kjo eshte nje ide e mire.

Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.

Luani & Luani: Do te jete veshtire te gjindet zgjidhja se kush do te jete kryesor ne kete lidhje, mirepo keta dy mund te perputhen mire.

Luani & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume.

Luani & Peshorja: Kontolli mbi Luanin eshte gjeja, te cilen e kerkon Peshorja.

Luani & Akrepi: Kjo fillon si nje lidhje e fuqishme, mirepo nuk do te vazhdoje ashtu. Shpejt do te vyshket.

Luani & Shigjetari: Te dy jane emocional ne kete aspekt qe tregon se kjo mund te jete nje kombinim i mire.

Luani & Bricjapi: Problemet presin pas cdo dere te kesaj lidhje. Nuk eshte ide e mire.

Luani & Ujori: Kjo mund te jete nje lidhje e mire, vetem nese Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Luani & Peshqit: Te dy jane te mahnitur nga dallimet e njeri tjetrit, mirepo kjo nuk do te thote se mund te zgjase lidhja e tyre.

 

f75aMarredheniet e Virgjereshes me shenjat e tjera:

Virgjeresha & Dashi: Mosmarreveshje te medha, eshte mire qe te mos realizohet ky kombinim.

Virgjeresha & Demi: Demi mund t’i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.

Virgjeresha & Binjaket: Interesat e perbashketa do t’i bashkojne, mirepo Binjaket shume shpejt do te lodhen nga lidhja me Virgjereshen.

Virgjeresha & Gaforrja: Keta te dy, perputhen mire, me ate qe te dy e deshirojne dhe me ate qe te dy mund ta ofrojne.

Virgjeresha & Luani: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume.

Virgjeresha & Virgjeresha: Ky kombinim mund te perputhet mire.

Virgjeresha & Peshorja: Peshorja shume shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shume kenaqesi.

Virgjeresha & Akrepi: Ky kombinim mund te kete probleme, sepse qe te dy kane veshtiresi te komunikojne.

Virgjeresha & Shigjetari: Kjo lidhje nuk zgjat shume, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje melankolizmin e Shigjetarit.

Virgjeresha & Bricjapi: Nje lidhje e cila premton shume. Te dyja palet tregojne interesim ndaj njeri tjetrit dhe perputhem per mrekulli.

Virgjeresha & Ujori: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume, sepse mes ketyre nuk ka bashkepunim.

Virgjeresha & Peshqit: Ne fillim, duket se eshte lidhje e perkryer, mirepo per nje kohe shume te shkurter perfundon.

 

f76aMarredheniet e Peshores me shenjat e tjera:

Peshorja & Dashi: Kjo mund te jete nje lidhje e mrekullueshme, mirepo jo lidhje serioze dhe afatgjate.

Peshorja & Demi: Qe te dy per nje kohe shume te shkurt do te lodhen nga kerkesat e njeri tjetrit.

Peshorja & Binjaket: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete e njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.

Peshorja & Gaforrja: Keta te dy jane kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetem probleme.

Peshorja & Luani: Do te jete veshtire te gjindet zgjidhja se kush do te jete kryesor ne kete lidhje, mirepo keta te dy mund te perputhen mire.

Peshorja & Virgjeresha: Peshorja shume shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shume kenaqesi.

Peshorja & Peshorja: Nese mund te perputhen ne fillim, ka mundesi te jene nje cift i mrrekullueshem.

Peshorja & Akrepi: Akrepi per Peshoren per nje kohe te shkurter do te behet histori.

Peshorja & Shigjetari: Te dy romantik dhe me sharm te vecante. Mund te jete nje cift mjaft i mire.

Peshorja & Bricjapi: Shume dallime ne mes ketyre te dyve, bejne qe lidhja mos te zgjas shume.

Peshorja & Ujori: Te dy do te jene te kenaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.

Peshorja & Peshqit: Probleme te medha do te kete ne kete lidhje. Eshte mire qe te shmanget.

 

f77aMarredheniet e Akrepit me shenjat e tjera:

Akrepi & Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavaresia e Dashit, eshte nje kombinim mjaft i mire.

Akrepi & Demi: Fillon per mrekulli, mirepo asnjeri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.

Akrepi & Binjaket: Çift i mire, mirepo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetren.

Akrepi & Gaforrja: Te dy palet ndjehen te sigurta prane njera tjetres. Lidhje qe premton.
.
Akrepi & Luani: Kjo fillon si nje lidhje e fuqishme, mirepo nuk do te vazhdoj ashtu. Shpejte do te vyshket.

Akrepi & Virgjeresha: Ky kombinim mund te kete probleme, sepse qe te dy kane veshtiresi te komunikojne.

Akrepi & Peshroja: Akrepi per Peshoren per nje kohe te shkurte do te behet histori.

Akrepi & Akrepi: Te dy kerkojne dhe japin shume qe do te thote se kjo mund te jete lidhje e sigurte.

Akrepi & Shigjetari: Gjeja e vetme e cila mund te rezulton nga ky kombinim eshte nje lidhje shume e shkurter.

Akrepi & Bricjapi: Ne njeri- tjetrin, keta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.

Akrepi & Ujori: Konfliktet ndermjet ketyre dyve, bejne qe kjo lidhje te perfundoj pa filluar mire.

Akrepi & Peshqit: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jete shkak qe kjo te jete nje lidhje e mire.

 

f79Marredheniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:

Shigjetari & Dashi: Te dy palet tregojne interesime te perbashketa dhe si cift veprojne per mrekulli.

Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kene veshtire te rrine se bashku.

Shigjetari & Binjaket: Kjo marredhenie fillon ne menyre te zjarrte, por mbaron ne te njejten menyre.

Shigjetari & Gaforrja: Personat ne kete kombinim me mire perputhen si shoke se sa si partnere.

Shigjetari & Luani: Te dy jane emocional ne kete aspekt qe tregon se kjo mund te jete nje kombinim i mire.

Shigjetari & Virgjeresha: Kjo lidhje nuk zgjat shume, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje karakterin e Shigjetarit.

Shigjetari & Peshorja: Te dy romantik dhe me sharm te vecante. Mund te jete nje cift mjaft i mire.

Shigjetari & Akrepi: Gjeja e vetme e cila mund te rezultoje nga ky kombinim eshte nje lidhje shume e shkurter.

Shigjetari & Shigjetari: Te dy kane interesa te perbashketa dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.

Shigjetari & Bricjapi: Keta te dy mund te jene shoke te mire, mirepo nuk do te jene te suksesshem ne cift. Ide e keqe.

Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetes dhe ndaj njeri-tjetrit, e bejne kete nje kombinim te mrekullueshem.

Shigjetari & Peshqit: Qe te dy kerkojne gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundesoje.

 

f80a.Marredheniet e Bricjapit me shenjat e tjera:

Bricjapi & Dashi: Pas cdo kendi te kesaj lidhje, presin argumente te shumta.
Bricjapi & Demi: Te dy duan te kene mbeshtetje te sigurte. Te dy mund ta sigurojne kete. Ide e mire.
Bricjapi & Binjaket: Te dy mund te mesojne shume gjera nga njeri tjetri, mirepo ky kombinim nuk zgjat shume. Bricjapi & Gaforrja: Dallimet ne mes ketyre dyve jane shume te veshtira per t’u tejkaluar.
Bricjapi & Luani: Problemet presin pas cdo dere te kesaj lidhje. Nuk eshte ide e mire.
Bricjapi & Virgjeresha: Nje lidhje e cila premton shume. Te dy palet tregojne interesim ndaj njera-tjetres dhe perputhem per mrekulli.
Bricjapi & Peshorja: Shume dallime ne mes ketyre dyve, bejne qe lidhja mos te zgjase shume.
Bricjapi & Akepi: Ne njeri tjetrin, keta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.
Bricjapi & Shigjetari: Te dy kane interesa te perbashketa dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Bricjapi & Bricjapi: Keta te dy perputhen per mrekulli, mirepo ngjashmeria mund te shkaktoje nje situate banale.
Bricjapi & Ujori: ky cift mund te filloje ne menyre te pasigurte, mirepo nese pak perputhen ka mundesi te ndodhin gjera te mrekullueshme.
Bricjapi & Peshqit: Dallimet ne mes te dyve, bejne qe kjo te jete nje lidhje shume e qendrueshme.

 

f82Marredheniet e Ujorit me shenjat e tjera:

Ujori & Dashi: Me mirekuptim te vogel, ky eshte nje kombinim qe premton shume.
Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe per Ujorin, shume shpejt mund te kaloje ne deshperim.
Ujori & Binjaket: Keta te dy perputhen per mrekulli dhe duket se asgje nuk mund t’i ndaje.
Ujori & Gaforrja: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jene shkaku kryesor per mbajtjen e kesaj lidhje.
Ujori & Luani: Kjo mund te jete nje lidhje e mire, vetem nese Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Ujori & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume sepse mes ketyre nuk ka bashkepunim.
Ujori & Peshorja: Te dy do te jene te kenaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.
Ujori & Akrepi: Konfliktet ndermjet ketyre te dyve, bejne qe kjo lidhje te perfundoje pa filluar mire.
Ujori & Shigjetari: Dashuria ndaj jetes dhe ndaj njeri tjetrit, e bejne kete nje kombinim te mrekullueshem.
Ujori & Bricjapi: Keta te dy perputhen per mrrekulli, mirepo ngjashmeria mund te shkaktoje nje situate banale.
Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundesi te jete lidhje e zjarrte, mirepo te dy mund te jene te kenaqur.
Ujori & Peshqit: Ujori do te mundohet ne cdo rast te dale nga lidhja me Peshqit.

 

f83aMarredheniet e Peshqve me shenjat e tjera:

Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetem nese secila pale i pergjigjet nevojave te pales tjeter.
Peshqit & Demi: Mund te mos e kuptojne njeri tjetrin, mirepo te dy jane te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.
Peshqit & Binjaket: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te medha dhe te zjarrta, mirepo problemet do te jene edhe me te medha.
Peshqit & Gaforrja: Me punen e perbashket, keta te dy mund ‚t’i arrijne qellimet ne jete dhe ne dashuri.
Peshqit & Luani: Te dy jane te mahnitur nga dallimet e njeri tjetrit, mirepo kjo nuk do te thote se mund te zgjase lidhja e tyre.
Peshqit & Virgjeresha: Ne fillim, duket se eshte lidhje e perkryer, mirepo per nje kohe shume te shkurte perfundon.
Peshqit & Peshorja: Nese mund te perputhen ne fillim, ka mundesi te jene nje cift i mrekullueshem.
Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jete shkak qe kjo te jete nje lidhje e mire.
Peshqit & Shigjetari: Qe te dy kerkojne gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundesoje.
Peshqit & Bricjapi: Dallimet ne mes te dyve, bejne qe kjo te jete nje lidhje shume e qendrueshme.
Peshqit & Ujori: Ujori do te mundohet ne cdo rast te dale nga lidhja me Peshqit.
Peshqit & Peshqit: Asnjeri nuk do te merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurter.

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.