> Faqja pare > ASTRO-MJEKËSIA > Rënia e flokëve

Rënia e flokëve

Rënia e flokëve, thinjat apo rrudhat (domethënë përshpejtimi i mplakjes) shkaktohet kryesisht nga Saturni përkrah apo kundër Ashendentit. Në astrologji ashendenti përfaqëson vetveten, kokën (në analogji me Dashin), dhe pamjen fizike, kryesisht ndryshimet në trupin tonë . Saturni nga anatomia sundon lëkurën, flokët dhe kockat si dhe pleqërinë. Pra, kur ai kontakton negativisht me ashendentin dihet rezultati. Nëse aspektet midis Saturnit dhe ashendentit apo Diellit gjenden edhe në hartën e lindjes së dikujt kjo tregon se njeriu plaket para kohe, dhe në moshën e fëmijërisë ai duket më i madh dhe më serioz se moshatarët e tij. Gjithashtu Saturni i vendosur në shtëpinë e parë të lindjes sjell shqetësime të gjata në lidhje me këtë temë.. Nuk kemi dyshim se rënia e flokëve është dhe gjenetike, por Saturni e përshpejton dhe e nxit më shumë atë. (N.H)

Portrait of a young woman brushing her hair, close up (studio)

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook

Komento