> Faqja pare > METODA PARASHIKIMI > Si të realizoni një dëshirë

Si të realizoni një dëshirë

 
LOJE DESHIRASH
Mos lexoni asnje rresht perpara, nese doni qe loja te funksionoje, por merrini pikat me radhe!
 
1. Shkruaj numrat nga 1 deri ne 11 ne nje kolone (nga lart poshte).
2. Perkrah numrave 1 dhe 2, shkruaj 2 numra te tjere domethenes per ty.
3. Perkrah numrit 3 dhe 7, shkruaj nga nje emer te personave qe te interesojne.
4. Perkrah numrave 4, 5 dhe 6 shkruaj tani emrat e personave çfaredoqofshin ata (mik, familjar, kusheri…)
5. Tek numrat 8, 9, 10 dhe 11 shkruaj nga nje titull kenge per secilin, qe kane domethenie per ty.
6. Me ne fund, shpreh nje deshire dhe shiko perfundimin me poshte!
tatoo
 
REZULTATI :
1.Ti duhet t’ia thuash kete loje kaq personave sa tregon numri perkrah numrit 2 nese doni qe deshira juaj te plotesohet.
2. Personi qe ke vendosur te numri 3 eshte ai qe ti dashuron.
3. Personi qe ke vendosur te numri 7 eshte dikush qe ti e vlereson shume por me te cilin nuk te ecen shume.
4. Personi qe ti e ke vendosur te numri 4 eshte dikush qe ti i kushton shume vemendje apo respekt.
5. Personi qe ti e ke vendosur prane numrit 5 eshte ai qe te njeh me mire.
6. Personi qe ti e ke vendosur te numri 6 eshte ai qe te sjell me shume fat.
7. Kenga e vendosur prane numrit 8 lidhet me shume me personin qe ti ke vendosur perkrah numrit 3.
8. Kenga perkrah numrit 9 lidhet me shume me personin perkrah numrit 7.
9. Kenga te numri 10 eshte ajo qe te vjen me shume ne mendje e ka shume rendesi per ty.
10. Kenga te numri 11 eshte ajo qe zbulon ndjenjat tuaja ne lidhje me jeten.
 
JU UROJME FAT!

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.