> Faqja pare > Grupimi i shenjave > Statistika karakteresh

Statistika karakteresh

signs.Këto shenja zënë vendin e parë për këto karakteristika, kjo nuk do të thotë që ju nuk hyni fare tek kjo karakteristikë, por nuk jeni në vendet e para. Por duhet bërë dhe analizimi i hartës suaj të lindjes për të parë se cila shenjë dominon në personalitetin tuaj.

MË TË PAVARUR
Ujori, Dashi, Luani, Shigjetari

MË INTELIGJENTË
Binjakët, Virgjeresha, Shigjetari, Peshqit

MË SIMPATIKË
Luani, Binjakët, Peshqit, Gaforrja.

MË TË DASHUR
Peshorja, Demi, Gaforrja, Luani

MË KRENARË
Luani, Dashi, Shigjetari, Binjakët

MË TË NDROJTUR
Virgjëresha, Peshqit, Demi, Bricjapi

MË GUXIMTARËT
Dashi, Luani, Shigjetari, Binjaket

MË ROMANTIKËT
Peshorja, Peshqit, Gaforrja, Luani

MË TË DHUNSHËM
Dashi, Demi, Shigjetari, Akrepi, Bricjapi

MË ENERGJIKË
Dashi, Binjakët, Shigjetari, Luani

MË LLAFAZANËT
Binjakët, Luani, Peshorja, Gaforrja

MË BESNIKË
Demi, Bricjapi, Akrepi, Luani

MË TË VENDOSUR
Demi, Bricjapi, Luani, Akrepi

MË TË NGADALTË
Ujori, Peshqit, Bricjapi, Demi

MË PUNËTORË
Virgjëresha, Dashi, Bricjapi, Peshorja

MË REALISTË
Virgjëresha, Bricjapi, Demi, Luani

MË TË NDJESHËM
Gaforrja, Peshqit, Demi, Dashi

MË OPTIMISTË
Shigjetari, Dashi, Luani, Peshorja

MË ORIGJINALË
Ujori, Dashi, Shigjetari, Luani

MË BUJARË
Peshqit, Binjakët, Ujori, Peshorja.

MË ALTRUISTË
Peshqit, Virgjeresha, Ujori, Peshorja.

MË EGOISTË
Luani, Binjakët, Dashi, Bricjapi.

MË KOPRACË
Gaforrja, Bricjapi, Virgjeresha, Luani

MË XHELOZË
Demi, Akrepi, Peshqit, Virgjëresha

MË TË FTOHTË
Ujori, Virgjëresha, Bricjapi, Akrepi

MË NEVRIKËT
Shigjetari, Binjakët, Dashi, Luani

MË TË PAVENDOSUR
Peshorja, Binjakët, Peshqit, Shigjetari

MË JOSHËS
Peshorja, Luani, Demi, Shigjetari

MË ËNDËRRIMTARË
Peshqit, Gaforrja, Ujori, Shigjetari

MË TË QETË
Ujori, Peshqit, Demi, Gaforrja

MË LUFTARAKË
Dashi, Luani, Shigjetari, Peshorja

MË IRONIKË
Luani, Akrepi, Virgjëresha, Bricjapi

MË AMBICIOZË
Bricjapi, Luani, Shigjetari, Dashi

MË TË FSHEHTË
Akrepi, Peshqit, Virgjëresha, Bricjapi

MË KOKËFORTË
Demi, Luani, Bricjapi, Virgjëresha

 

SHENJAT QE JAPIN KESHILLA TE VLEFSHME

Njerëzit që ju përkasin këtyre shenjave të horoskopit bëni mirë qe t’i mbani shumë pranë vetes, pasi ata janë personat që mund të japin këshilla të vlefshme.

Më poshtë keni të renditura shenjat e horoskopit të cilat janë më të mirët për të dhënë këshilla.

Ja kush janë:

1. Demi

Miqtë dem ju këshillojnë si duhet në lidhje me shëndetin, por mbi të gjitha do jenë të ndershëm gjithmonë me ju. Ata nuk bëjnë dot kompromise dhe do jua thonë të vërtetën. Gjërat pa kuptim i tërbojnë demat. Ndoshta, do mërziteni me të në fillim, por do e kuptoni se ka pasur të drejtë.

2. Gaforrja

Gaforret janë shumë emocionalë dhe shumë të lidhur me njerëzit që kanë pranë.Janë miqtë më të mirë dhe do ju jepnin gjithmonë këshillat më të sinqerta. Kur ju nuk jeni mirë, as ata nuk ndihen mirë.

3. Luani

Luanët i mendojnë mirë pasojat e një veprimi, sidomos nëse ju çon drejt suksesit. Nëse keni vlerë për një luan, ai do mundohet shumë t’ju tregojë rrugën e duhur për t’i bërë gjërat.

4. Peshorja

Peshorja, quhen “ Mbretëresha e këshillave”. Mënyra si i balancon gjërat, e ndihmon një peshore t’i shikojë gjërat ashtu si duhet. Një peshore beson se secili meriton më të mirën në jetë.

5.Bricjapi

Nëse jeni në dilemë, për të gjetur një rrugë të duhur për t’u rritur profesionalisht, një bricjap do ju ndihmojë shumë. Ai do ju ndihmojë të arsyetoni si një person i pjekur.

6. Peshqit

Nëse keni një problem personal, një peshk do ju këshillonte ashtu si duhet. Eksperienca e tyre në dashuri do bëjë që t’ju këshillojë si duhet të veproni.

 

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.