> Faqja pare > Karriera & profesioni > Statistika profesioni

Statistika profesioni

Astrologjia serioze perëndimore i nënshtrohet statistikave si në profesion, ashtu edhe në çdo fushë tjetër. Ne nuk themi se të gjithë Binjakët, për shembull, do të bëhen gazetarë, por është e sigurtë se ata janë mjeshtër të komunikimit. Pastaj prirjet varen dhe nga harta qiellore e gjithsecilit, nga rrethanat dhe nga niveli i arsimit. Secili ka hartën e tij individuale, edhe dy njerëz që kanë lindur në të njëjtën ditë/date, fati i tyre varet nga ora e lindjes.

Shumica e te lindurve ne shenjen e Demit (apo ata qe kane ashendent kete shenje) shquhen per zerin e tyre te vecante dhe joshes, pasi Demi sundon qafen dhe fytin ne anatomi. Prandaj te kjo shenje gjejme kengetar te shquar, imitues (si Agron Llakaj), apo prezantues qe te joshin me zerin e tyre karakteristik. Demi nga ana tjeter shquhet dhe per bukuri sidomos nese Venusi i tyre ndodhet ne pozicionin e duhur.

demi.

 

 

BINJAKET – MJESHTER TE KOMUNIKIMIT, JANE TE AFTE PER GAZETARI DHE PER TE QENE NJEREZ TE SPEKTAKLEVE

Binjaket-prezantues

 

 

PESHORET KANE PRIRJE PER DIPLOMACI, DREJTESI DHE POLITIKE

peshorja

  • Twitter
  • Facebook

Komentet jane te mbyllura.