> Faqja pare >Posts Tagged ‘dita me fat

A është ditë fati kjo?

LOJA E DITËS ME FAT

nature.

 

 

 

 

 

 

Për të gjetur nëse një ditë është me fat apo jo veprohet kështu:

a) Mblidhet numri i gërmave të emrit dhe mbiemrit tuaj, Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook

Karakteristikat sipas dites se lindjes & dita me fat

Karakteristikat qe jep dita e lindjes

shtate-ditet

Perendite qe lidhen me 7 ditet

E Hene
Kush ka lindur diten e hene, diten e Henes , pikerisht per shkak te influkseve te saj eshte pasional, i perkedhelshem, dhe vecanerisht i hapur ndaj kuriozitetit dhe mundesive per njohje te reja.Te lindurit ne kete dite shpesh kane ndryshime humori te papritura dhe te vazhdueshme.Te mbushur me energji, me shume deshire per gjithcka, mund ta humbasin entuziazmin e tyre papritur, per ta rigjetur ate pas disa kohesh. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook