> Faqja pare >Posts Tagged ‘horoskopi i bukurise

Bukuria fizike

BUKURIA FIZIKE SIPAS VLERESIMIT TE PLANETEVE

Raffaello-Balzo

Bukuria është forcë dhe forca është bukuri – të dyja shkojnë dorë për dore.

Ashtu si Merkuri që është treguesi kryesor i komunikimit në hartë ashtu edhe Ashendenti, i cili bazohet në pozicionin e planetit Tokë, është treguesi kryesor i bukurisë. Kjo nuk do të thotë që është I VETMI tregues, por është i pari. Çdo planet tjetër, kur është vendosur mirë, do të kontribuojë në bukurinë totale të individit, por gjithmonë njëri e bën më shumë se tjetri, prandaj studiohet koncepti i sunduesve. Një planet është vendosur mirë kur ndodhet në gjininë, elementin apo shenjën e tij. Dielli, për shembull, është vendosur mirë në një shenjë mashkullore (zjarri apo ajri), sidomos zjarri, dhe mbi të gjitha në Luan (shenjën të cilën drejton). Planetët e tjerë ndjekin të njëjtin rregull sipas shenjave që sundojnë. Vazhdo…

Tags: ,

  • Twitter
  • Facebook