> Faqja pare >Posts Tagged ‘metoda parashikimi

Metoda të ndryshme parashikimi

1. ASTROLOGJIA

Astrologjia bazohet me parimin “si lart ashtu edhe poshte”. Levizjet e Diellit, Henes dhe planeteve lidhen me ngjarjet ne toke dhe me tiparet e personalitetit. Astrologet nuk mendojne zakonisht se levizjet e planeteve bejne qe ne te jemi ne, apo se na shtyjne te kryejme veprime te caktuara. Shume astrologe mendojne ne menyre me sinkronike; ka dicka qe na lidh me kozmosin, por qe eshte jashte mbreterise se shkakut dhe efektit. Kjo eshte ne te njejten linje me pikepamjen e Karl G. Jung, Vazhdo…

Tags:

  • Twitter
  • Facebook