> Faqja pare >Posts Tagged ‘ndikimi i Hënës te uji

Ndikimi i Hënës te uji dhe të çmendurit

baticat
Kur në kozmos u lëshuan satelitët, zbuluam një spekter të gjerë rrezesh radioaktive që dilnin nga kozmosi dhe nga yllësitë, të cilët e bombardonin vazhdimisht Tokën. Në planetin tonë nuk ka asgjë që të mos i nëntrohet këtij ndikimi. Ne e dimë se oqeani i nënshtrohet ndikimit të Hënës, por nuk marrim parasysh se në oqean janë po ato proporcione të ujit dhe kripës, ashtu si edhe në organizmin e njeriut që janë po ato proporcione. 70% e trupit të njeriut përbëhet prej ujit dhe Vazhdo…

Tags: , ,

  • Twitter
  • Facebook